
איך טניס ועיצוב מוצר מתחברים? איך אפשר לדבר עם משתמשים בלי משתמשים? ואיך יוצרים אייג׳נטים שיכולים להחליף אפילו חברי צוות שרק חלמתם שיהיו לכם?ואיך פלטפורמות נו קוד יכולות לקצר משמעותית זמני פיתוח וקבלת החלטות?מלא שאלות, כל התשובות אצלנו במיטאפ!
מה טניס יכול ללמד אותנו על עיצוב מוצר?
בהרצאה נדבר על שלושה דברים שהופכים גם טניסאיות וגם מעצבות לטובות יותר:קבלת פידבק: איך להקשיב, לסנן רעשי רקע ולדייק את מה שבאמת ישפר את הביצועים שלנו (או של המוצר). חיבורים בין-אישיים: למה כישרון אישי הוא לא הכול, ואיך מערכות יחסים טובות הופכות צוותים למנצחים. ביטחון פסיכולוגי: איך ליצור סביבה שמעודדת ניסוי וטעייה, צמיחה ושיתוף פעולה אפקטיבי, ומה גוגל למדה על צוותים מצליחים? כי כמו בטניס, גם בעיצוב מוצר, הניצחון מגיע כשמשחקים חכם.
איך לדבר עם משתמשים – בלי לדבר עם משתמשים
כמעצבי מוצר, אנחנו תמיד מחפשים להבין את המשתמשים שלנו – אבל מה עושים כשאין לנו גישה אליהם? כשהם עסוקים, אין לנו תקציב למחקר, ועד שכבר הצלחנו להיפגש עם יוזר ולראיין – פתאום נזכרים ששכחנו לשאול משהו חשוב? בהרצאה זו נדבר על איך אפשר להשתמש בבינה מלאכותית ככלי מחקר UX חכם, כזה שמדמה משתמשים אמיתיים ומאפשר לנו לקבל תשובות בכל רגע, גם בלי להיות תלויים בזמינות שלהם. נראה איך השתמשנו בביג פנדה כדי ליצור את “אלכס”, הסוכן הווירטואלי שלנו, איך תיקפנו את התשובות שלו עם יוזרים אמיתיים, ואיך הוא הפך לכלי משמעותי בתהליכי המוצר והעיצוב שלנו.
מבאזז-וורד לתכלס: מכניסות AI לתהליך העיצוב
כלי AI הפכו לחלק בלתי נפרד מהעולם שלנו, והפונטציאל שלהם בשיפור תהליכי היום יום של מעצבים עצום. אז איך באמת משלבים AI בתהליכי העבודה הקיימים, בין אם אתם עובדים סולו או חלק מצוות גדול?בהרצאה זו נחשוף דרכים פרקטיות להשתמש בכלי AI, ובאילו מקרים כדאי להשתמש בהם בתהליך הדיזיין.נלמד כיצד ליצור אייג'נטים מותאמים אישית לצרכים ספציפיים, ונראה איך פלטפורמות no-code יכולות לקצר משמעותית זמני פיתוח וקבלת החלטות.