Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Meet #33
צמיחה מהירה בחברה מביאה איתה אתגרים רבים, חלקם ניהוליים, עסקיים ועיצוביים.כיצד ניתן לקדם תעדוף שיוביל לשיפור בעיצוב חווית המשתמש למרות אותם אתגרים? ואיך מעצבים יכולים להבטיח השפעה מירבית על הארגון כולו בעזרת הגדרת תרבות עיצוב בשלב מוקדם.בואו לשמוע על האתגרים שחוות חברות בצמיחה מהירה ומהן הן דרכי ההתמודדות הנכונות שיבטיחו את ההצלחה שלהן. כיצד להוביל שינוי עיצובי תוך כדי צמיחה מהירה - עידן יניב עיצוב חווית משתמש פשוטה ויעילה היא קריטית להשגת יעדים עסקיים. אבל התעדוף של משאבים לעיצוב כחלק מה Roadmap מהווים פעמים רבות אתגר עבור חברה בקצב גדילה מהיר כאשר יש מגוון רחב של צרכים ושיקולים. כיצד ניתן לקדם תעדוף שיוביל לשיפור בעיצוב חווית המשתמש? בהרצאה אציג דרכי פעולה שעוזרות לחבר את המטרות העיצוביות למטרות העסקיות ואילו טקטיקות יכולות להניע לשינוי עיצובי במוצר שלכםכאבי גדילה - התמודדות עם צמיחה מהירה - ד״ר טלי לביאחברות שנמצאות בתהליך צמיחה מהיר נדרשות לעשות התאמות בכדי להמשיך להצליח ולגדול. בהרצאה אציג אתגרים ניהוליים, עסקיים ועיצוביים הנובעים מגדילה מהירה של החברה, אחלוק רעיונות וכיוונים להתמודד עם האתגרים ואפרט את ההזדמנויות הטמונות בעבודה בסביבה כזו.לעצב תרבות עיצוב - עמרי דבירתרבות, ותרבות עיצוב במיוחד, היא דבר שכולנו מרגישים, אך קשה להגדיר בצורה מדוייקת. לעיתים נראה שתרבות עיצוב היא מעין כוח מסתורי שנרקם מעצמו, שילוב אנרגיות מיסטי של כל חברי הצוות. אך תרבות, כמו כל פרוייקט עיצובי, בנוי מרצף של החלטות שנועדו לפתור בעיה אנושית. בין אם מדובר בצוות של מעצב.ת יחיד.ה, ובין אם צוות של עשרות מעצבים - הגדרת תרבות עיצוב בשלב מוקדם יכולה לעזור לבנות מוצרים טובים יותר, ולהעניק למעצבים בצוות יכולת השפעה אסטרטגית על הארגון כולו.

Startup Designers
Meet #32
בין אם אתם עובדים בחברה גדולה או קטנה, האירוע הבא של הקהילה הוא לגמרי בשבילכם!
במיטאפ תשמעו 3 הרצאות מרתקות על עיצוב מונחה מגדר, חוויית משתמש והתפר בין פרודקט לעיצוב.
Infinite ways to grow - שרון אדלר
מנהלת מוצר, מעצבת חוויית משתמש, וכלכלנית נכנסות לחדר ישיבות. נשמע כמו התחלה של... משחק? כאשר יוצרים משחק, ישנה חשיבות גדולה לכל אחד מבעלי התפקידים שמביאים איתם זווית ראייה, ניסיון וכישרון מגוונים. אך מה קורה כאשר אדם אחד ממלא שני תפקידים? בהרצאה תוכלו לקבל נקודת מבט ייחודית ואינסייטס מעניינים על היותי מנהלת מוצר וגם מעצבת חוויית משתמש.
Assume nothing, question everything - כרמל ארד
גם אם נראה לפעמים שהבעיה שאותה אנחנו צריכים לפתור כמעצבים מובנית מאליה, בהרבה מקרים משהו פשוט לא מסתדר. בהרצאה אסקור איך לזהות מקרים בהם אנחנו כמעצבים צריכים להגדיר מחדש את הבעיה אותה אנחנו באים לפתור, ואיזה כלים עומדים לרשותינו כדי להצליח לעשות את זה בצורה טובה ומקיפה, שתוביל לפתרון שיצור אימפקט אמיתי על המשתמשים שלנו ועל המוצר.
Gender-Inclusive Design - סטפני פרייגר
As digital solution designers we have the ability to influence digital experiences by including those who often suffer from exclusion in many aspects of their lives. By applying inclusive design methodologies, we can ensure that the experiences we create are equally engaging, useful and effective for ALL users, eliminating chances for discrimination based on gender. The path towards equality begins with empathy!

Startup Designers
חווית משתמש - איך נכנסים לתחום, איך מתקדמים ומהו הדור הבא
!!! מדריך הווידאו המקיף לאיך נכנסים לתחום !!! הכל, הכל פה ! הקהילה הגדולה ברשת - #כולאלייק בשיתוף המכון להעצמת משתמשים קיימה פאנל מומחים הכולל את ד"ר עופר מונר (אנוכי), ד"ר דוד גלולה ומר טל סולומון על הדרכים לכניסה לעולם המרתק של אפיון חוויית משתמש. כל מה שרציתם לדעת בשעתיים צפייה. רוצים להכנס לתחום ה UX/UI? * מה זה בכלל אפיון חוויית משתמש? * מה ההבדל בין UX ל UI? * מה התפקיד של איש חוויית משתמש בפועל ומהם תפקידי המשנה? * מהם מסלולי הכניסה לתחום: תואר או קורס ואיזה רקע נדרש? * איך להתקבל לעבודה בתחום? מה מעסיקים רוצים לראות בתיק העבודות? מה השכר ? * איך מתקדמים? מה אופקי התעסוקה? * מה העתיד צופן למקצוע? על המשתתפים בפאנל: ד״ר עופר מונר - מייסד ובעלים של UXer – אפיון, ייעוץ והדרכת חוויית משתמש המנהל האקדמי של התוכנית ללימודי UX של לימודי חוץ אוניברסיטת חיפה שלוחת ת"א, מרצה לפסיכולוגיה ואפיון חוויית משתמש באקדמית ת"א יפו ובאוניברסיטת ת"א. ד״ר דוד גלולה - מנכ"ל חברת ProUX לפרויקטי תוכנה וחוויית משתמש, ראש מכון המחקר UED להעצמת משתמשים, מרצה לאינטראקצית אדם-מחשב במכללות האקדמיות עמק יזרעאל ותל אביב-יפו. טל סולומון - מוביל צוות העיצוב בחברת Redis, ומנהל מסלול הלימודים בפסיכולוגיה וחוויית משתמש במכללה האקדמית תל-אביב-יפו. תהנו 🙂

מכון UED להעצמת משתמשים
ד"ר דוד גלולה מסביר מה זה העצמת משתמשים ואיך עושים את זה נכון
ד"ר דוד גלולה - ראש מכון המחקר UED להעצמת משתמשים - מסביר בקצרה מה זה העצמת משמשים ואיך עושים את זה נכון.
העצמת משתמשים היא הדור השלישי בתכנון המפגש שבין הדיגיטל לבני האדם. היא שואלת לא רק איך בני אדם יצליחו להשתמש במוצר הדיגיטלי, ולא רק איך בני אדם יחוו חוויה מעולה בשימוש במוצר הדיגיטלי, אלא איך בני אדם יושפעו לטובה מחוץ לשימוש במוצר הדיגיטלי. מעניין אתכם?

מכון UED להעצמת משתמשים
הידעת וגם הועצמת: העצמת משתמשים - איך זה נראה בשטח? - ד"ר הדר רונן
ד"ר הדר רונן סיכמה את סשן ההרצאות בהתמקדות בשאלה "העצמת משתמשים הלכה למעשה, איך זה נראה בשטח?" תוך התבססות על רעיונות מההרצאות הקודמות. כחוקרת במכון, חברת סגל במרכז ללימודים אקדמיים באור-יהודה ומרצה לאינטראקציית אדם-מחשב, היא עסקה בשאלה כיצד לשנות הרגלים מזיקים, כמו צריכת יתר של נתרן ועישון. ד"ר רונן הציגה ניסוי שנערך בשיתוף עם ביה"ח בילינסון ואיגוד האינטרנט הישראלי, שבנה מערכת ממוחשבת לעזרה במטופלים להפחית צריכת נתרן. המערכת כללה מאגר מידע אישי יומי לכל מטופל, ויזואליזציה של המידע והשפעת פריטי המזון על כמות הנתרן היומית. המערכת העצימה את המטופלים באמצעות עקרון "ארגז החול", שאיפשר להם לשחק עם התפריט היומי ולראות את השפעת השינויים התזונתיים, והעצמאות בקבלת החלטות. המחקר הראה שהעצמת המטופלים הביאה לשינוי התנהגותי ולשיפור במדדי לחץ הדם שלהם. המכון מתכנן לערוך מחקרים נוספים בנושא.

מכון UED להעצמת משתמשים
Product design process: from 0 to hero
אדם מנהל את עיצוב הפרודקט במחלקה שלו בטאבולה מזה שנתיים. במשך הזמן הוא שיפר את חווית המשתמש במוצר, הוכיח ביצועים אפקטיביים, הצדיק השקעה בתחום
מול ההנהלה והפרודקט והפך את חווית המשתמש לחלק מהתרבות הארגונית בחברה.
אבל איך זה התחיל לפני כשנתיים כאשר הצטרף לחברה כמעצב הפרודקט הראשון
והיחיד במחלקה? בהרצאה אדם ישתף באתגרים שעמדו בפניו בתהליך בניית התחום ויחלוק את תהליכי הפרודקט שנקבעו במקביל לגיוס פרטנרים והגדרת מדדי הצלחה.

Startup Designers
Startup Designers #31-Leading independent initiatives
המיטאפ כלל 3 הרצאות של רז כהן ודור בן שמעון, עידו זייפמן חיים ובן בנחורין: 1. Penta - נקודות משמעותיות ביצירה ופיתוח הדיזיין סיסטם בפייבר - רז כהן ודור בן שמעון.
2. למה להיות שכיר ועצמאי אם אפשר גם וגם - גרסת 2.0 - עידו זייפמן. 3. ,NFTקוד, אומנות ועוד - בן בנחורין

Startup Designers
לקסם הבא אני אזדקק למשתמש.ת
קוסמים באמת מבינים אנשים. הם מומחים בלראות את העולם דרך עיניהם, מבינים איך הם חושבים ויודעים כיצד להשפיע עליהם.תום ידבר על מה אנחנו יכולים ללמוד כמעצבי חוויית משתמש מעולם הקסמים ומה הם הכוחות הפסיכולוגיים הסמויים המשפיעים על ההתנהגות שלנו. בלב ההרצאה, תום ישתף בשלוש טכניקות כדי להבין מה קורה שם מתחת למכסה המנוע של התודעה.

UXI Live
העתיד של האינטרקצייה בעולם הפיזי, במטאוורס, במחקר מוח
העתיד של האינטראקציה בעולם הפיזי, במטאוורס, במחקר מוחב20 השנים האחרונות תחום עיצוב חווית המשתמש שינה את עולם הטכנולוגיה ממערכות הפעלה ותוכנות מגושמות לממשקים ומוצרים יעילים מהנים ואינטואיטיביים. מה העתיד של התחום? מה תחום עיצוב חווית המשתמש יעשה לאינטראקציה במטאוורס? כיצד מחקר מוח ישפיע על אינטראקציות חדשניות? וכיצד נעצב אינטראקציות עם רובוטים ומכונות אוטונומיות? הצטרפו אל ד"ר אורן צוקרמן, פרופ' דורון פרידמן, ופרופ' אמיר עמדי לשיחה מרתקת על העתיד של עיצוב אינטראקציות חדשניות.לא מכירים את המרצים עדיין? תכירו עכשיו!:ד"ר אורן צוקרמן, ראש תוכנית תואר שני באוניברסיטת רייכמן וחוקר אינטראקציות עם ממשקים מוחשיים כגון רובוטים חברתיים, מכונות אוטונומיות, וחומרים אינטראקטיביים כגון טקסטיל חכם.פרופ' דורון פרידמן, ראש המעבדה למציאות מתקדמת באוניברסיטת רייכמן, חוקר אינטראקציה במציאות רבודה ומדומה (מטאוורס), ומפתח טכנולוגיות בתחום אינטראקציה בין אדם לאינטליגנציה מלאכותית.פרופ' אמיר עמדי, ראש המכון לחקר מוח, קוגניציה וטכנולוגיה באוניברסיטת רייכמן. מחלוצי המחקר הרב חושי, מוביל פיתוח טכנולוגיות מוח כגון מכשירי התמרה חושית (לראות בעזרת צלילים, לשמוע בעזרת מישוש), חוקר את היחס בין הטבע (גנים) לסביבה בעיצוב פעילות המוח והתפתחותו

Startup Designers
A session about Pablo’s latest work, including Blush, Robotos and Bueno
Three years ago we hosted Pablo in our community for the first time for one of the best meetups we've ever had. Lucky for us, what started as a very enthusiastic fan request has evolved into one of our community's best traditions and I'm honored to share Pablo will join us for a virtual webinar for the third time!
This year we'll have a session about Pablo’s latest work, including Blush, Robotos and Bueno.

Startup Designers
(Re)Design Your Life: how design thinking can help wellbeing and positivity
Join us for a Q&A session with Dr. Steven MacGregor to learn about how we can leverage our design tools to lead and live a better, healthier life.
Get to know Steven:
Steven grew up in Motherwell, a former industrial heartland in the West of Scotland. Pursuing a PhD in Glasgow that took him to Stanford and Carnegie-Mellon, followed by teaching at IESE in Barcelona, IMD in Lausanne, and CEIBS in Shanghai, he has helped improve the health and wellbeing of more than 20,000 people worldwide through his Sustaining Executive Performance program. He founded The LAB in 2007 and has led consulting and leadership development engagements with clients including McKinsey, Salesforce, and Santander.
An Honorary Professor of Health and Wellbeing at the Glasgow School of Art, he is the author or lead co-author of 6 books, notably Sustaining Executive Performance (Pearson 2015) and Chief Wellbeing Officer (LID 2018).
A former international-level duathlete currently racing for FC Barcelona, he has trained with Olympic athletes, Tour de France cyclists, and Ironman champions, and can be found on a frequent basis running up and down the mountain overlooking the city.

Startup Designers
סדנה לפתרון בעיות
כאנשי חווית משתמש אנחנו הרבה פעמים צריכים להתמודד עם מורכבויות מהמון כיוונים שונים. בין אם זה הפרודקט, הפיתוח, הקופירייטרים, המרקטינג, ועוד.
אז איך נוכל לעשות את זה בצורה יעילה יותר ומהירה יותר? בדיוק בשביל זה החברים מרד אינטראקטיב באים לעשות לנו סדנה לפתרון בעיות! על הסדנה:
בסדנה תורגלו פתרון בעיות וקבלת החלטות בדרך אפקטיבית ומהירה, תוך כדי יצירת מיקוד ומטרה משותפת לצוות, בלי דיונים אינסופיים ובלי לשנות את התהליכים הקיימים - כך שתוכלו ליישם את הכלים כבר למחרת בבוקר בעבודה שלכם.

Startup Designers
How design drives strategy at Intuit
At Intuit, design drives product strategy at scale. Our processes, resources, and company culture all encourage design teams to get very close to customers, deeply understand the nature of the design problem, and partner with business leaders to bring the right experiences to market. In this presentation, we’ll share stories of where this design-driven DNA came from and how it has come to life in the past three years.

Startup Designers
Meet #28
לעצב קריירה - עמרי דביר
מזל טוב, אתם עובדים בעיצוב! אז… מה עכשיו? כולנו רוצים להתפתח מקצועית, לגדול, ללמוד, ואולי אפילו להרוויח קצת יותר כסף מאשר הרווחנו שנה שעברה. כל צעד ופעולה שאנחנו לוקחים מקדם אותנו קצת - אבל איך מתרגמים את כל הצעדים הקטנים האלו לקריירה? איך לוקחים שליטה על קריירת העיצוב שלנו ופועלים באופן מכוון בכדי להשיג
את המטרות שלנו? איך בכלל קובעים מטרות קריירה??
בהרצאה אני אחלוק צעדים פרקטיים, פשוטים וברורים שכל מעצב.ת יכול.ה להטמיע כבר מחר בכדי לנהל ולפתח קריירת עיצוב - בין אם אתם בתחילת הקריירה או שנים של ניסיון. עיצוב ממשקים מקצועיים - תמר שולץ
בעבודה השוטפת שלנו אנחנו עובדים עם הרבה אנשי מקצוע, ובאופן טבעי יש חפיפה בין חלק מתחומי האחריות, או מנגד, ניתוק לא רצוי.
בהרצאה נתמקד בממשק שבין מעצבים למנהלי מוצר, נסקור מה תחומי האחריות של מנהלי מוצר ואיפה ההזדמניות לשיתוף פעולה, נדבר על כלים שיכולים לעזור לשתף פעולה באופן פורה, ואיך ניתן למפות ולעצב מחדש את ממשקי עבודה שלנו כך שנגיע לתוצרים טובים יותר וסביבת עבודה חיובית ומספקת. Candidate journey: From studies to contract - עדן שופן
תהליכי גיוס משתנים מחברה לחברה, ולמרות שיש שלבים בסיסיים שחוזרים על עצמם, בסופו של דבר מדובר על חוויה אינדיבדואלית ומשתנה של כל אחד ואחת. זה יכול להיות קצר, ארוך, מאתגר או מלא במזל.
בשנים האחרונות ליוויתי עשרות מעצבים בדרך למציאת עבודה וגיליתי שאין מתכון אחד להצלחה ושום דבר הוא לא שחור או לבן, אבל כן יש ידע קולקטיבי שיכול לעזור לנו. בהרצאה נדבר על השאלות והתובנות הכי שכיחות שאספתי לאורך הדרך ואיך הם יוכלו להקל על תהליך מציאת העבודה.

Startup Designers
Meet #27
איך בנינו צוות עיצוב (או: ככה עמתי בגבורה באתגרים של ארגון שגדל וגדל וגדל) - יוני לרנר
תארו לכן שאתן מתחילות לעבוד במקום חדש, ששונה לגמרי מכל מקום
אחר שהייתן בו קודם לכן. לתוך זה, תוסיפו שינויים מבניים בארגון, צוות Design שגדל בצורה אקספוננציאלית, הכרזות מטלטלות של Apple, שלושה סגרים
ושנה עבודה מהבית. זו הייתה השנה שלי.
בהרצאה אדבר על השינויים והתהליכים שקידמנו בשנה האחרונה ב-AppsFlyer למרות כל האתגרים שהיא טמנה בחובה. אספר איך בנינו מחדש את תהליכי העבודה שלנו, איך הגדרנו את תחומי האחריות ואיך מיצבנו את צוות ה-Design בתור החברה. Until 120? How to get older adults to use your products - ד״ר מיכל הלפרין בן צבי
כשליש מהאיקומרס מתבצע ע"י אנשים מעל גיל 65. מיהם אותם משתמשים מבוגרים? למה למרות הרצון הטוב, כמחצית מהם לא מצליחים לעשות שימוש אופטימאלי במוצרים דיגיטליים? על מה חשוב לשים דגש בתהליכי הפיתוח של המוצר אם אנחנו לא רוצים לפספס אותם?
בהרצאה נרחיב על קבוצת הגיל המורכבת והמרתקת הזאת, על האתגרים השונים שהיא חווה במרחב הדיגיטלי ונציג מספר קווים מנחים להתאמת הממשק. מי מפחד.ת מקוד - יהודית אשר
תמיד קוד היה נראה לי כמו משהו גדול ומפחיד עם טקסטים וסימנים מוזרים.
אבל היה צריך רק רגע אחד, בשביל לגרום לי לפתוח את הראש ולהתחיל לכתוב קוד.
בהתחלה התרגשתי רק מעצם זה שאני מצליחה לכתוב קוד, במבט לאחור אני מבינה כמה שהידע הזה הקפיץ אותי כמעצבת.
בהרצאה נבין למה הנטייה הטבעית שלנו היא לפחד מקוד, איך אפשר להתמודד עם הפחד ואיך הקוד יכול לעזור לנו להיות מעצבים טובים יותר..

Startup Designers
Let The Children Play: How we changed our product with UX research & Data
אפליקציית SimplyPiano שעוצבה עבור מבוגרים שרוצים ללמוד לנגן בפסנתר חווה בשנים האחרונות גידול משמעותי של מליוני משתמשים ברחבי העולם.
הגדילה המשמעותית הביאה עימה גם אתגר: קהל היעד שלנו התרחב והשתנה, וחלק משמעותי מסך המשתמשים החדשים שלנו היו....ילדים!
וילדים זה (לא רק) שמחה. הצרכים, הקשיים הפדגוגיים והרגלי השימוש שלהם שונים מאוד מקהל היעד המקורי אליו תוכננה האפליקציה.
מה עושים עכשיו?
בהרצאה זו נשתף אתכם בקייס סטאדי ובמסע המוצרי שעברנו:
החל משלבי איסוף הנתונים והמחקר הכמותי, הראיונות עם הילדים והוריהם, מבדקי השמישות ולבסוף - הפתרונות, ההצלחות וגם הכשלונות- בדרך להתאים מוצר קיים לקהל יעד חדש: ילדים. הכירו את הדוברת - תמי וויס!
נעים להכיר - תמי מעצבת מוצר בג׳ויטיונס, ומובילה את תחום חוויית המשתמש בצוות המוניטיזציה של אפליקציית סימפליפיאנו.
כיום מתעסקת במחקר חווית משתמש ובהתאמת הפדגוגיה וחוויית הלמידה של סימפליפיאנו (אפליקציה ללימוד פסנתר) לילדים.
בזמני הפנוי מגדלת 4 ילדים וכלב, חובבת אירוויזיון מושבעת ותומכת נלהבת של גרדיאנטים.

Startup Designers
😮
לא נמצא תוכן רלוונטי
אבל אם נתקלתם בתוכן מתאים - נשמח שתשלחו לנו