אפיון חוויית משתמש במובייל – אדפטיב, רספונסיב ומה שביניהם
היום כבר ברור שאפיון חוויית משתמש במובייל אינו מותרות. בין אם מדובר באתר אינטרנט, אפליקציה או מוצר, סביר להניח שכ- 50% מהשימושים (ובמקרים מסוימים אף הרבה יותר) נעשים באמצעות המובייל – זה מיידי, זה נוח, זה נייד – זה מתבקש. בעולם נהוגות כיום מספר גישות מובילות של איפיון ועיצוב למובייל, שאפשר לפעול על פיהן, כל אחת מהן עשויה להתאים או לא להתאים במקרים שונים. מהן הגישות השונות ומהי הגישה המומלצת?

TZUR – UX Design
מה ההבדל בין UI ל UX
UI ו UX הם שניים מהמונחים המבולבלים והמבולבלים ביותר בעיצוב אתרים ואפליקציות. ומובן שכן. בדרך כלל הם ממוקמים יחד במונח אחד, עיצוב UI/UX, ונראה שהם מתארים את אותו הדבר במבט מהמשטח. לעתים קרובות קשה למצוא תיאורים מוצקים של השניים שאינם יורדים יותר מדי לז'רגון. אבל אל תפחד!

Geunbae "GB" Lee
UX לילדים: בעיות שמישות בעיצוב לצעירים
מחקר חדש עם משתמשים בגילאי 3-12 מראה שילדים צברו מיומנות משמעותית בשימוש באתרים ובאפליקציות מאז המחקרים האחרונים שלנו, אם כי עיצובים רבים עדיין אינם מותאמים למשתמשים צעירים יותר. עיצוב לילדים דורש גישות שימושיות ברורות, כולל מיקוד צר של תוכן לילדים בגילאים שונים.

NNG
מהתנהגות צרכנים לחוויית משתמש – זה הסיפור שלנו
כולם מדברים על UX ועל UI, אבל לא הרבה שמים דגש על המקור הראשוני מהם מגיעים המומחים.
מעבר מהיר על דרישות הקבלה במשרות בתחום, מלמד שבפועל הרבה חברות מחפשות מעצבים גרפים (שמבינים UX) אך הן שמות מעט מדי דגש (אם בכלל) על התחום החשוב באמת - פסיכולוגיית התנהגות צרכנים.
מאמר החודש שלנו, מספר בקצרה את הדרך שעשינו משנת 2000 ועד היום - מהתנהגות צרכנים לחוויית משתמש...

TZUR – UX Design
😮
לא נמצא תוכן רלוונטי
אבל אם נתקלתם בתוכן מתאים - נשמח שתשלחו לנו