Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
In-App Feedback איך לאסוף פידבק מהמשתמשים בזמן אמת
פידבק מהמשתמשים הוא אחד מהמרכיבים הכי חשובים למעצבים בתהליך העבודה. הקול של המשתמשים מאפשר לנו להבין האם אנחנו יוצרים חווית משתמש טובה, האם אנחנו קשובים להם והאם אנחנו עונים על הצורך או הקושי שלהם.
פידבק בתוך האפליקציה מאפשר לנו לאסוף מידע מן המשתמשים בכמות גדולה ועם קונטקסט לסביבת העבודה שלהם.
בהרצאה שיר תשתף בניסיון שלה בחווית הבנייה של פידבק בחברה גדולה ובקשיים שהיא נתקלה בהם. היא תציג בניית פידבק בצורה מובנת תוך כדי שמירה על מטודולוגיה ברורה מובילה ליצירת פידבק שמותאם למטרות המוגדרות ועוזר לצוות העיצוב להיות ממוקד יותר בשאילת שאלות. על שיר:
שיר היא מעצבת חוויית משתמש בוגרת המכון הטכנולוגי חולון. כיום היא עובדת כמעצב מוצר בכירה בחברת סיילספורס ולפני כן הובילה את העיצוב בחברת אובראופס.
בתחילת 2018 שיר הקימה את קהילת סטארטאפ דיזיינרז, קהילה של מעל 8,000 מעצבי חווית משתמש הכוללת מיטאפים חודשיים, תוכנית מנטורינג, סקרי שכר ועוד.
בשנת 2017 שיר נבחרה על-ידי מגזין גיקטייים לאחת מעשרת מעצבי האינטראקטיב המבטיחים בישראל.
בנוסף שיר מרצה במכון הטכונולוגי חולון, כותבת על עיצוב וחוויית משתמש וכושפת רמה 4 במבוכים ודרקונים.

Startup Designers
הכלי הסודי ליצירת מוצרים בינלאומים מוצלחים
אז, כיצד משפיעה תרבות על עיצוב מוצרים?
לכל אחד ואחת מאיתנו יש את ההיסטוריה, אישיות ואינטרסים ייחודיים שלו.
אבל אנחנו גם שייכים לקבוצות חברתיות עם חוקים מוסכמים שמגדירים את האינטראקציה בינינו - ולחוקים האלו קוראים ״תרבות״.
כמעצבים שעובדים לעיתים קרובות על מוצרים לשוק הגלובלי - האם אנחנו צריכים לטרוח בקשר לתרבות המשתמשים שלנו?
כיצד ההסתכלות על תרבות יכולה לעזור לנו לייצר מוצרים שמותאמים יותר לקהל היעד?
בהרצאה אסביר אלו אלמנטים בעיצוב מוצר עלולים להיות מושפעים מהטעיות תרבותיות,
ואשתף אתכם במודל מבוסס מחקר שיעזור לכם להתאים מוצרים לקהלים בינלאומים שונים בהצלחה.
עוד על נטי:
נטי עוסקת באפיון ועיצוב מוצר ב9 שנים האחרונות, במהלכן עבדה על מגוון מוצרים בעולמות האבטחה ופינטק בחברות גדולות וסטטארטפים.
כיום היא מובילה את העיצוב בחברת Buildots
ותורמת לקהילה במנטורינג של מעצבים צעירים והרצאות במיטאפים ובאקדמיה.

Startup Designers
Conversation Design Best Practices for Customer Support
According to DigitasLBi, 70% of customers will not use a bot again after a bad experience, and 60% of those customers also find bots to be rigid and artificial. This is not a coincidence. Poor conversation design leads to stilted, robotic bot dialogs that impede user trust and block adoption. This talk introduces the fundamentals of Conversation Design and transforms foundational linguistic research into actionable best practices that help enterprise customer support team leaders craft dialogs that follow natural patterns of service-related conversational behavior. The result is a helpful interaction that builds trust with users and increases CSAT. Examples of how to use these best practices in the Salesforce Einstein Bot Builder will be shown. More about our speaker:
Greg Bennett is Conversation Design Lead at Salesforce for voice and chat experiences. As a linguist, Greg focuses his work on empowering businesses to create chatbots that feel natural and helpful, build user trust, and meet customer expectations for conversational behavior. He specializes in tailoring Conversation Design for cross-cultural differences across channels and user populations, as well as how to effectively express personality or conversational style. His paper, “Conversational Style: Beyond the nuts and bolts of conversation,” was published in the Conversational UX volume of the Springer Human-Computer Interaction Series.

Startup Designers
A look into Unity3d - the game development engine
Unity3D הוא מנוע פיתוח המשחקים הפופלרי ביותר בעולם.
הוא יכול וצריך להיות נקודת מפגש מפרה למפתחים ולמעצבים.
לאחר שנערוך היכרות עם יוניטי, נלמד כיצד בנוי האדיטור ואת מרכיביו השונים. לאחר היכרת ראשוינת נצלול פנימה אל יכולות הVR/AR של המנוע, ונפתח אפליקציית AR בסיסית לאנדרואיד/ios.

Startup Designers
מפגש שאלות ותשובות על בניית קריירה, פיתוח אישי ועוד
אז למפגש הקרוב הזמנו את גל בשביל שיחלוק איתנו קצת מהקסם שלו. נדבר על הצלחה, קריירה, על סלילת דרך מקצועית, על פיתוח פרוייקטים אישיים ועל בניית שם לעצמכם. על גל:
After years working as a designer
and illustrator for startups, Gal quit his job to become an independent artist and to focus solely on his creative pursuits.
His artwork gained massive
exposure on social media where
he's cultivating an ever-growing community of artists and fans. https://galshir.com/about

Startup Designers
חוויות מעצבות קריירה
אילו צמתים מגיעים בקריירה? איך והאם תמיד אפשר לבחור נכון? בהרצאה אורית תספר על חוויות וצמתים, סיפורי הצלחה וכישלון, וגם לקחים ומסקנות שעיצבו את הקריירה שלה. יהיה מצחיק, מעניין ומועיל. :על אורית
אורית היא Full stack designer עם ניסיון של 15 שנים, שעבדה על מוצרים שהגיעו למליוני משתמשים. כיום היא עצמאית שמעצבת ומייעצת לסטרטאפים וחברות טכנולוגיות. במקביל לעיסוקה כמעצבת, היא גם הכשירה מעל ל-6,000 מעצבים בקורסים, ומרצה גם בכנסים ומיטאפים בתחום.
ב-2014 הקימה את קודזיינר, שבמסגרתה היא יוצרת תכנים למעצבים בעברית ובחינם, ושצמחה להיות בית ספר למעצבים, שבו היא וסגל אנשי מקצוע מכשירים את הדור הבא של מעצבי UX ומוצר.

Startup Designers
איך לשלב בדיקות שמישות ביום יום
בעבר, בדיקות שמישות נתפסו לי בתור ׳הפקה׳. בייחוד כפרילנסרית, כשתמיד מנסים לצמצם את העלויות של הפרוייקט, בדיקות שמישות הרגישו כסוג של ׳מותרות׳. עד שלפני שנה למדתי את הנושא והבנתי שזה לא חייב להיות מסובך ואפילו די נגיש. ומאז בדיקות שמישות הן מאסט מבחינתי בתהליך העבודה השוטף.
בהרצאה אני אסביר שלב אחרי שלב- למה, מתי ואיך עושים בדיקות שמישות. אז מי זו נטלי?:
נטלי היא מאפיינת, מעצבת ויזמית.
ייסדה ב-2010 את Best Designers Ever יחד עם סער גיל וכיום מנהלת את הסטודיו בעצמה.
מנחה סדנאות דיזיין ספרינט ומלווה חברות משלב הקונספט ועד לשלב ההטמעה. עבדה על מגוון של פרוייקטים מתחומים שונים: זיהוי פנים, מסחר בשוק ההון, קופה רושמת ועוד.
ב2017 הקימה יחד עם דניאל שטרנליכט מנוע חיפוש לצ׳טבוטים:
There is a bot for that
נהנית מכל אתגר גדול כקטן ומכל שלב בתהליך

Startup Designers
איך לשווק את עצמך גם אם אתה לא הטיפוס
כולנו ראינו איך אנשים מובכים ברשתות חברתיות מפוסטים מסויימים. אבל גם ראינו אנשים שצמחו באמצעותם למימדים מדהימים.
איך אנחנו יכולים לעשות לעצמנו שיווק כמעצבים - ולבנות מותג לעצמנו - מבלי שנרגיש סליזי? שגיא עשה את זה במשך שנים, ובעקבות השיווק העצמי שלו לא היה צריך לעבור מבחן בית אחד בחייו. נהפוכו - בכל מקום שהגיע אליו העריצו אותו וחיכו לבואו.
גם היום עם הסטודיו שלו - שגיא בונה על אותן שיטות בדיוק?
מהן אותן שיטות? ומה התפיסה של שגיא לגבי שיווק עצמי?
להרצאה הזאת כדאי לכם להגיע
שגיא הוא מעצב ויזם, המייסד של פיקסל פרפקט מגזין - בלוג העיצוב וחווית המשתמש הגדול בארץ.
הנה כמה עובדות שאולי לא ידעתם על שגיא:
1. שגיא התחיל את פיקסל פרפקט בעודו עובד על פרויקט הגמר בשנקר
2. חצי שנה אחרי פתיחת פיקסל פרפקט שגיא קיבל את ההצעה מפייבר להיות המעצב הראשון אינהאוס
3. אחרי פייבר - השותפים של שגיא לסטרטאפ מצאו אותו בדריבל, הסטרטאפ שנמכר בסוף לסימילרווב
4.שגיא מצא את דרכו לראיין מנהלים בכירים ודיירקטורים של עיצוב בפייסבוק, גוגל, אינטרקום, אירביאנבי ועוד וכך בו זמנית למד איך לנהל אופרציית עיצוב בסטרטאפ וגם בנה פודקאסט סופר פופולארי בחו"ל
5. שגיא העביר 3 הרצאות בסן פרנסיסקו, אחת בניו יורק ואחת באוקראינה.
אז איך עשה את כל אלו? בשיטות שהוא יסביר לנו בסשן...

Startup Designers
How learning to sell will make you a better designer
When you think about a salesperson, what is the first thing that comes to mind: the Wolf Of Wall Street? A post-army young adult selling 'magical' dead sea products? There are many misconceptions associated with this profession. But, what is the correlation between the skills achieved through success in sales, and design as a discipline?
In this meetup, I will share a personal account of how I transitioned from sales into design and the parallels I’ve learned across the two fields. We will also, dig into tangible takeaways that designers can learn from talented sales professions.
This talk is aimed at both aspiring designers and seasoned professionals.
Allie:
Starting her career in Silicon Valley and now living in Tel Aviv, Allie has spent the last several years designing products at companies such as LinkedIn, Booking.com and Microsoft. But did you know, she started her career in sales? Not many people do.
Allie has translated these skills into her work as a designer and is looking forward to sharing these humbling insights

Startup Designers
Visual productivity toolbox
איך עיצוב יכול לעזור לנו להיות יותר פרודוקטיבים? נדבר על טיפים שונים שיאפשרו עבודה יעילה (בעיקר בעבודה מהבית, אבל לא רק) ומבוססים על עולמות ויזואליים. איך אדום, מחסן שעולה על גדותיות ויותר משני מסכים יכולים לעזור לנו? נסביר דרך מחקרים ושורות תחתונות של המון ניסויים וטעויות .
עוד על לירון:
לירון לביא טורקניץ׳ היא מעצבת פונטים עצמאית ויזמית של עיצוב. בוגרת תואר ראשון בתקשורת חזותית ותואר שני בעיצוב פונטים מאונבריסטת רדינג באנגליה.לירון מעצבת פונטים רב-לשוניים ללקוחות שונים ולעצמה. בינם ערברית, מערכת כתב היברידית דו-לשונית המחברת בין עברית וערבית אשר הוצגה בין השאר במוזיאון העיצוב בלונדון ובTEDx וינה. בין יוזמותיה, פרויקט 52 רעיונות ובו מיילים שבועיים העוסקים בפרודוקטיביות, אקטיביות בעבודה וניהול פרויקטים מקבילים. היא מבלה הרבה מזמנה במטוסים בדרכה להעברת הרצאות וסדנאות רבות בארץ ובעולם.נוסף על כך, לירון מנהלת את תוכנית המנטורשיפ של קבוצת Alphabettes העולמית, יוזמת הגדה של פסח לילדים, מראיינת מעצבים, מלמדת טיפוגרפיה מארגנת כנסי עיצוב פונטים.

Startup Designers
Working in pajamas: Collaborative design work, from home.
נדון בשאלה כיצד ניתן לשלב בין פרודקטיביות לבין שפיות בזמן עבודה מרחוק עם צוות, מה כדאי לשמר וממה להזהר כדי שכולנו נוכל לצאת בחיוך מכל הסיפור הזה בסוף היום.
אז מי זה עודד?
עודד 'BGG' בנגיגי. (או כמו שכולם קוראים לו - ״בגג״)
קריאטיב דיירקטור ומעצב מוצר בכיר @ JoyTunes.
מומחה ב Interaction Design ובלייצר חוויות משתמש ייחודיות למוצרים דיגיטליים שמשלבים מכניקה משחקית מורכבת.
מלווה את ג׳ויטונס מעל -5 שנים במשימה ללמד את העולם לנגן.
בוגר בצלאל באנימציה ויוצר משחקי מחשב ומובייל אינדי זוכי פרסים.
חובב מושבע של תרמילאות וטיולים במדינות עולם שלישי.

Startup Designers
תכנון מסלול מחדש: תכנון קריירה ובניית תיק עבודות
במהלך ההרצאה נסקור את מקומות העבודה בהם נוכל להשתלב, נבין היכן אפשר ואפילו כדאי להתחיל ואיך אפשר להתקדם באמצעות תכנון מסלול נכון קדימה, באיזה פלטפורמות מומלץ לבנות תיק עבודות, איזה פרויקטים כדאי להציג ואיך מומלץ להציג את הפרויקט ולא פחות חשוב אם לא הכי....איך להציג את עצמנו.
על ניר:
ניר מנהל נטקראפט וסטודיו נטקראפט בElad systems, מנהל מקצועי בנטקראפט אקדמי, מרצה במכון הטכנולוגי חולון, יועץ אקדמי במשרד העבודה והרווחה, ויו״ר אגודת המעצבים הגרפיים. בעברו הקים ונהיל את צוות חווית המשתמש בחברת Amdocs והיה בעלים של סטודיו עצמאי. בהרצאה הקרובה ניר ישתף אותנו בתובנות שלו מליווי של מאות מעצבים חדשים בתחום ובאיך לבנות קורות חיים ותיק עבודות שיאפשרו לכם to get your foot in the door

Startup Designers
Design Systems- promoting perceptual change
כשמדברים על Design Systems חושבים בעיקר על ספריות רכיבים, עיצוב אחיד או עקרונות עיצוב. אבל Design Systems אינם רק הכלים או חוויית המשתמש, אלא גם ובעיקר האקו-סיסטם הארגוני שבו הם מתפתחים.
בהרצאה זו נבחן איך גישת "can do attitude" סללה את הדרך להטמעת Design System יחידה מסוגה בארגון גדול, ונראה איך המערכת השפיעה על החוויה של מליוני משתמשים מדי יום. אז מי זו דפנה?
דפנה החלה את דרכה המקצועית במטה העולמי של National Geographic, ולאחר שעבדה בסטארטאפים בארץ ובארה״ב, הצטרפה http://xn---wix-9uf.com/ כמעצבת מוצר.
בתקופת עבודתה ב-Wix לקחה חלק בהקמת דיזיין סיסטם ייחודי במינו בארגון, במקביל לעבודה על מוצרים שונים.
תמיד מסוקרנת מההקשרים שבין עיצוב להתנהגות אנושית וארגונית, וחובבת איור.

Startup Designers
The basics of writing about design
שיינה הייתה האחרונה בכיתה ללמוד לקרוא ומאז היא לא הפסיקה. היא הליד קופירייטרית של הייבוב וכרגע במקביל עובדת על בניית דזיין סיסטם. לפני הייבוב היא ניהלה את הבלוג של אינויז'ן והייתה מנהלת קהילה ותוכן של הנוסקול. היא מאוד אוהבת כלבים, שומר וברני סנדרס.
ההרצאה של שיינה תתנהל באנגלית, ובואו תשמעו מה יש לה להגיד לכם:
The gap between talking about design and writing a 700+ word blog post about design is massive. After editing hundreds of posts written by designers as the Managing Editor of the InVision blog, I’ll share the three learnings that are specific to designers learning to write: problems, solutions, and tips

Startup Designers
Indistractable: How to Master the Skill of the Century
Nir Eyal is the author of Hooked: How to Build Habit-Forming Products and Indistractable: How to Control Your Attention and Choose Your Life.
Nir taught at the Stanford Graduate School of Business and Design School. He also sold two technology companies since 2003 and now help teams design more engaging products.

Startup Designers
שולחים קורות חיים ואף אחד לא חוזר אליכם? הנה הסיבה
"שגיא, אני שולח/ת קורות חיים ותיק עבודות שוב ושוב, אבל אף אחד לא חוזר אליי…"זאת בהחלט אחת השאלות ששואלים אותי המון.שאלתי בשבילכם את חברי הטוב סער גיל – שהוא מעצב סופר סופר מוכשר, בן אדם מדהים, וספציפית כרגע מנהל עיצוב בחברת סטרטאפ מצליחה ובאמצא תקופת חיפוש מעצבים לצוות שלו. התשובה שלו תפתיע את חלקכם.ספוילר – לחפש עבודה באמצעות לוחות דרושים למעצבים וחיפוש עבודות למעצבים בפייסבוק וגוגל לא בהכרח ישיג לכם את העבודה הנחשקת…

Pixel Perfect | Sagi Shrieber
Two sides to coin: how to write to two target audiences in the same product
What Yad 2, Airbnb, Udemy, Eatwith (and many others) have in common?
They are all two-edge platforms - at one end, there are users offering something, and at the other end, there are users who buy / rent / want it.
Fundbox also has two ends: It provides credit and payment services to small to medium businesses in the US by using machine learning and real-time risk assessment. It has one side that offers and one side that accepts.
Yael Ben-David - UX Writer at Fundbox, will tell us how they do it:
· How do microscopes write on both ends of the same product?
· How do you write to two target audiences that can be completely different from one another, with completely different intentions, different desires and sometimes even different demographics?
· How do you create a language characterization that fits both?
· How are the messages consolidated and should they be consolidated? Yael will explain what kind of preliminary work she is doing to the users to enable this duplicate writing and what solutions they have found challenging. This session was filmed at Microcopim community, hosted at Soluto in Jan 2020 FEATURED SPEAKER:
Yael Ben-David, UX Writer at Fundbox
מיקרוקופים
Riseup: the bot that will help you win the month [Hebrew]
מה דעתכם שיהיה לכם בוט בוואטסאפ שיעבור איתכם את הדרך ממינוס לפלוס, יפשט בשבילכם את המעקב אחרי ההוצאות וההכנסות, יסדר את התזרים המשפחתי – ויעשה את זה אפילו בכיף? הכירו את riseup, הסטארטאפ המדובר שעושה בדיוק את זה. טל מימון, Design lead ב-riseup, תשתף אותנו בתהליכי האפיון והכתיבה שהפכו את ניהול התקציב המשפחתי לחוויה של הצלחות, למידה וצמיחה:אילו ערכים נמצאים בבסיס השפה של riseup ואיך זה השפיע על השפהאיך ליצור אפילו להודעות וואטסאפ פורמט ועיצוב מיוחדים שיעזרו לקרוא ולהבין אותן במהירותאיך הוגדר קהל היעד כדי להתאים את המטרות ואת סגנון הכתיבהמהם הקווים המנחים העיקריים שעומדים בבסיס הכתיבה ואילו שאלות חייבים לשאול לפני שלוחצים sendאיך פותרים את ההתנגשות בין מהירות המענה ובין איכותו בכתיבה בצ'אט בזמן אמתFollow Soluto on TWITTER: / solutoeng וכמובן: אימוג'יז. להשתמש או לא להשתמש, זו השאלה.This session was filmed at Microcopim community, hosted at Soluto in Jan 2020FEATURED SPEAKER:Tal Maimon, design lead at Riseup
מיקרוקופים
Every startup needs a voice: why and how Fibo language was created [Hebrew]
מצד אחד – יש! כסף בהפתעה! מצד שני – אוקיי, כמה פקידים, טפסים ומדורי גהינום אצטרך לעבור כדי לראות את הכסף הזה? תודה, אני אוותר. פיבו הומצא כדי לגשר על הפער הבירוקרטי, ודנה מיולגאי - מייסדת-שותפה וסמנכ"לית מוצר - תשתף אותנו בידע ובניסיון שצברה בכל מה שקשור לכתיבה לפינטק בכלל ובסטארטאפ בפרט.
אם אתם מנהלי או מנהלות מוצר או עובדים בסטארטאפ – תוכלו לשמוע למה חשוב ליצור Voice למוצר עוד לפני שהוא קיים בכלל, איך עושים את זה אפילו שאתם לא מומחים למיקרו-קופי, ואיך מטמיעים את השפה אצל העובדים.
אם אתם עוסקים ועוסקות בפינטק ובתחומים אחרים שקשה להסביר לציבור הרחב – תוכלו לשמוע איך פישטו בפיבו את התהליך המאיים ואיך אומרים This session was filmed at Microcopim community and hosted at Soluto in Jan 2020 FEATURED SPEAKER:
Dana Mulgai, Co-Founder and VP Product at Fibo
מיקרוקופים
😮
לא נמצא תוכן רלוונטי
אבל אם נתקלתם בתוכן מתאים - נשמח שתשלחו לנו